Samen sterk: BKL zoekt (nieuwe) bestuursleden

20/07/2018

Ondernemers die zich graag willen inzetten als bestuurslid, projectleider, commissielid, trekker en/of aanjager voor de uitvoering van het jaarplan 2018-2018 van Bedrijfskring Lelystad, kunnen zich melden bij Irene Medema en/of dit formulier invullen.

Met als doelstelling belangenbehartiging, kennisdelen en netwerken, hebben de BKL leden het jaarplan 2018-2019 tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering goedgekeurd. Nu gaan we over tot uitvoering van de plannen. Om dit te realiseren is het BKL bestuur op zoek naar leden die zich hiervoor willen inzetten.

Zoals Einstein ooit zei: “You can’t solve a problem with the same mindset that created it”. Met andere woorden: meer van hetzelfde zal niet leiden tot de vereiste ‘mindshift’. Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (bij het plakken van de post-it stickers) hebben we hier mooie voorbeelden van gezien en gehoord.

En juist daarom zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden (o.a. portefeuille grote ondernemers, Lelystad Airport en gesubsidieerde instellingen), maar ook naar projecttrekkers, aanjagers en belangenbehartigers voor de volgende onderwerpen:

  • Food
  • Arbeidsmarkt
  • Duurzaamheid
  • Maakindustrie
  • Vervoer/logistiek
  • Nieuwe economie

Heb jij belangstelling voor één van bovenstaande onderwerpen? Meld je dan aan via dit formulier of maak direct een afspraak met Irene Medema via info@bedrijfskring.nl. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om de mogelijkheden en tijdsinvestering te bespreken, voorzitter Dirk Jan Verdoorn zal uiteindelijk de bestuursleden selecteren.