GSF Glasgroep neemt Sukkel Glas over

03/10/2018

Vanaf 1 oktober gaat Sukkel Glas in Hilversum verder onder de naam GSF Glasgroep. "Onze locatie aan de Nieuwe Havenweg 65 wordt dè plek waar zowel particulieren en bedrijven terecht kunnen voor interieurglas en professioneel schadeherstel", aldus Maarten Rood, directeur van GSF Glasgroep uit Lelystad.

"Van kleine verbouwing tot groot project. En van wens tot realisatie. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor glazen deuren, glazen wanden, glazen balustrades, glazen trappen, glazen vloeren, keukenglas, glazen douchewanden en we hebben een mooie industriële lijn", legt hij uit.

GSF Glasgroep richt zich naast interieurglas op professioneel schadeherstel. "Dankzij onze 24/7 serviceverlening en ons flexibele ICT systeem voor bestelling en afhandeling, is GSF Glasgroep de vaste leverancier van politie, woningbouwverenigingen, gemeenten, verzekeraars, exploitanten van commercieel vastgoed, instellingen zoals penitentiaire inrichtingen en ziekenhuizen."

Maarten Rood is blij met de uitbreiding en ziet volop kansen. "De locaties in Lelystad en Hilversum vullen elkaar goed aan. En omdat de bedrijven al regelmatig met elkaar samenwerkten, verliep de overname soepel. We zien het als win-win situatie. We breiden het aanbod in Hilversum uit en versterken het team met ervaren technisch tekenaars, professionele inmeters en glaszetters."

"Andersom zijn we heel blij met de kennis en ervaring van de medewerkers in Hilversum op het gebied van glasbewerking, -snijden, -slijpen en -polijsten en glasrenovaties voor de particuliere markt. De werkplaats aan de Nieuwe Havenweg beschikt over een mooi machinepark en deskundige en betrokken medewerkers."

Max Kemperman, Max Meilof en Ingrid Egberts zijn vanaf 1 oktober de vaste gezichten van GSF Glasgroep in Hilversum. "Omdat we ons team er willen uitbreiden zijn we op zoek naar ervaren glaszetters of mensen die de fijne kneepjes van het vak willen leren", besluit de directeur van het familiebedrijf.

Meer informatie: www.gsfglasgroep.nl.