Beursvloer 2018

23/10/2018

Dinsdag 27 november is het weer zover! De Lelystadse Uitdaging nodigt BKL leden uit voor de Beursvloer 2018. Tijdens dit evenement komen relaties van de Lelystade Uitdaging, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Lelystad, samen en worden er in een uur tijd zoveel mogelijk matches gemaakt met gesloten beurs.

Denk aan hulp bij het opzetten van een Facebookpagina of helpende handjes bij het verven van de sportkantine. Want bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar veel meer te bieden dan dat ze in eerste instantie denken!

Vorig jaar zijn er 96 matches gemaakt tijdens de beursvloer met een totaalwaarde van € 26.000, een fantastisch resultaat! Als bedrijf is het een mooie mogelijkheid om met veel maatschappelijke organisaties in contact te komen en menskracht, materialen en/of faciliteiten beschikbaar te stellen.

Voor maatschappelijke organisaties is het een geweldige kans om weer veel projecten te kunnen realiseren met ondersteuning van het bedrijfsleven of verbindingen te leggen met maatschappelijke partijen onderling. Op de Beursvloer van 27 november zullen de hoekmannen en -vrouwen de passende partijen wederom bijstaan en zo goed mogelijk met elkaar verbinden! Tijdens het evenement is er voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje en entertainment.

Aanmelden kan via deze link. Daar staan twee mogelijkheden op; een voor bedrijven en een voor maatschappelijke organisatie.

De officiële flyer kun je hier downloaden.