Rijkswaterstaat presenteert project tijdens infodag Lelystad Airport

23/10/2018

Op zaterdag 3 november vindt de 3e editie van de informatiedag plaats op Lelystad Airport plaats. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn de deuren van het luchthavengebouw aan het Terminalplein geopend. De infodag staat in het teken van innovatie en duurzaamheid.

Binnen de vier thema’s (bereikbaarheid, bouwen, werken & leren, omgeving) worden aanwezigen geïnformeerd door de deelnemers aan de infodag. O.a. zijn aanwezig provincie Flevoland, gemeente Lelystad, Rijkswaterstaat en diverse BKL leden.

Project Rijkswaterstaat
Het project A6 Almere Buiten-Oost - Lelystad (Rijkswaterstaat) zal zich ook presenteren op deze bijeenkomst. Rijkswaterstaat is voornemens om de A6 tussen Almere Buiten-Oost (aansluiting 8) en Lelystad (aansluiting 10) te verbreden. Op dit moment wordt onderzocht op welke wijze dat kan worden gerealiseerd.

Leden van Bedrijfskring Lelystad zijn van harte uitgenodigd om bij de infodag aanwezig te zijn.