Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer

25/10/2018

Op donderdag 15 november van 14.30 - 17.00 uur organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met de Rabobank Flevoland en JOGG-Gemeenten Lelystad en Dronten een inspiratiesessie: Gezonde Werkvloer. 

Vitale werknemers zijn energiek, goed inzetbaar en over het algemeen minder ziek. Gunstig voor werkgever én werknemer. Of het nu gaat om de meer zittende beroepen, zoals in de transportsector of zakelijke dienstverlening, of de meer fysieke beroepen zoals in de bouw, zorg of schoonmaak; het loont om te investeren in een gezonde leefstijl.

Maar waar begin je? En hoe doe je dat zonder dat medewerkers het als bemoeizuchtig ervaren? Tijdens de bijeenkomst gaan we in op deze vragen. Flevolandse bedrijven vertellen hoe zij met vitaliteit aan de slag zijn gegaan, over wat werkt en wat soms ook lastiger is. Daarnaast zijn er netwerkmomenten waarop je kennis en ervaringen met andere bedrijven uit kunt wisselen.

De inspiratiesessie vindt plaats bij Rabobank Flevoland, het Ravelijn 50 in Lelystad. 

Programma

  • 14.30 uur: Ontvangst/inloop
  • 15.00 uur: Korte toelichting programma
  • 15.10 uur: Opening en welkomstwoord door Elly van Wageningen en Stefan Lohuis
  • 15.20 uur: Herre Zonderland over vitaliteit op de werkvloer
  • 15.50 uur: Praktijkvoorbeelden Rabobank, PON, Farm Dairy
  • 16.10 uur: Break-out sessie: De vloer op! 
  • 16.40 uur: Plenaire terugkoppeling break-out: ik ga morgen aan de slag met…
  • 17.00 uur: Conclusies en hoe verder met de gezonde werkvloer in Flevoland
  • Afsluitende netwerkborrel

Voor wie? 
Management, HR, P&O, preventiemedewerkers en andere geïnteresseerden uit de publieke, private en maatschappelijke sector in Flevoland. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Tom Sloetjes, sloetjes@sportflevo.nl of telefonisch via 0320 - 25 11 13.