Informatieve ontbijtbijeenkomst voor ondernemers Lelystad Airport

06/11/2018

Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

De bijeenkomst wordt gehouden vlak bij Lelystad Airport, in Stadsboerderij Boerkok, Meerkoetenweg 9 8218 NA Lelystad. 

Aanvang: 08.00 uur
Einde bijeenkomst: 9:30 uur

De aanwezigen worden tijdens deze ontbijtsessie kort bijgepraat over de stand van zaken rond de opening van Lelystad Airport door: Hanne Buis, CEO van Lelystad Airport. 

Daarnaast staan de mogelijke economische ontwikkelingen en kansen die een regionale luchthaven met zich mee kan brengen centraal in pakkende inleidingen door:

  • Hans Bart Olijhoek (Viggo) van Ondernemers Kontakt Eindhoven Airport 
  • Peter Steinmetz: de algemeen directeur van Stockholm Skavsta Airport 

Daarna gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek, aan welk gesprek ook de Lelystadse wethouder Janneke Sparreboom deelneemt. 

Na afloop is er de gelegenheid om per bus een rondleiding over Lelystad Airport mee te maken en de nieuwe Airport Terminal te bekijken. Voor de rondleiding van ongeveer een half uur meld je je apart aan. 

Je kunt je via deze link aanmelden voor zowel de ontbijtsessie als de bustoer over de luchthaven. Er zijn 150 plaatsen en vol is vol.