Nominaties BKL Trofee en Award bekend!

06/11/2018

Op zaterdag 12 januari barst hét ondernemersfeest van Lelystad los: het BKL Gala 2019! Ook dit keer staan de genomineerden voor de BKL Trofee en Award tijdens het BKL Gala centraal. Welke bedrijven gaan er met de prijs vandoor?

BKL leden hebben zo’n twee maanden de tijd gehad om bedrijven voor te dragen. Nu is de knoop doorgehakt: GSF Glasgroep, Koopjedeal en Uretek strijden om de BKL Trofee en Buytenplaets-Suydersee, Lelymare Horses en Ukje maken kans op de BKL Award.

BKL Trofee 
GSF GlasgroepKoopjedeal en Uretek zijn door de BKL Commissie geselecteerd als genomineerden voor de BKL Trofee. “Het is een goed doordachte keuze geweest”, vertelt Hans Blom, voorzitter van de BKL Trofee & Award Commissie. “De vele voordrachten die we vanuit de leden hebben ontvangen hielden ons even bezig, maar hebben ons aan deze drie prachtige bedrijven geholpen.” Tijdens het BKL Gala op 12 januari 2019 maakt de jury bekend welk bedrijf er met de BKL Trofee naar huis gaat. “We vragen na de bekendmaking van de genomineerden aan onze BKL leden input te geven over de drie genomineerde bedrijven. De jury baseert haar keuze op deze input én op de bedrijfsbezoeken”, aldus Irene Medema. Op de website van Bedrijfskring Lelystad zijn de drie genomineerde bedrijven terug te vinden.

Alle BKL leden hebben tot vrijdag 4 januari de tijd om hun input door te geven, dit kan door een mailtje te sturen naar info@bedrijfskring.nl ter attentie van Hans Blom.

BKL Award
De BKL Award is een ledenprijs. Wie uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. Buytenplaets-SuyderseeLelymare Horses en Ukje worden tijdens het BKL Gala uitgebreid aan de zaal voorgesteld. Al eerder zal er op de website over elk bedrijf meer informatie én een bedrijfsfilmpje te vinden zijn. Alle aanwezigen kunnen vervolgens tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen.

Nog geen kaarten voor het BKL Gala 2019 besteld? Dat kan dan nog via de website. Op is op!