Uitnodiging innovatietafel 'Schone Stadsdistributie'

06/11/2018

Gemeente Lelystad en Natuur en Milieufederatie Flevoland nodigen BKL leden graag uit voor de innovatietafel ‘schone stadsdistributie: kansen voor schoon vervoer en verkorten van ketens’ op woensdag 28 november van 09.15 tot 11.30 uur in de Duurzaamheidswinkel te Lelystad (Stadhuisplein 51, tegenover het station).

Welke kansen zijn er voor verduurzamen van de Lelystadse stadsdistributie? Onder andere door verstedelijking, vestigen van nieuwe bedrijven en groei van online aankopen groeit het aantal logistieke bewegingen in Lelystad. Dit stelt nieuwe eisen aan stadsdistributie die past bij een gezonde en leefbare stad. We verkennen de kansen van logistieke hubs, schoner vervoer en het verkorten van voedseldistributieketens. Wat zijn opties en welke kansen ziet u? 

Aanmelden kan via deze link.