Uitnodiging innovatietafel textiel

06/11/2018

Gemeente Lelystad en Natuur en Milieufederatie Flevoland nodigen BKL leden graag uit voor de innovatietafel ‘textiel: kansen voor het verkleinen van de Lelystadse textielberg’ op woensdag 14 november van 09:15 tot 11:30 in de Duurzaamheidswinkel te Lelystad (Stadhuisplein 51).

De textielstroom is een van de meest vervuilende afvalstromen, terwijl er ook kansen liggen voor upcycling en recycling. Tijdens deze innovatietafel verkennen de aanwezigen de kansen voor het verkleinen van de textielberg. Deze mogelijke kansen voor Lelystad, die tijdens de innovatietafel aan bod zullen komen, zijn het verkleinen van de berg luiers en incontinentiemateriaal én kansen voor het leasen van (bedrijfs)kleding. Wat zijn opties een welke kansen zie jij? 

Graag tot ziens op woensdag 14 november. Aanmelden kan via de website of door een e-mail te sturen naar: info@nmfflevoland.nl.