IPPYS woondeco inspireert met workshop ‘Kleur je interieur’

08/11/2018

Na een succesvolle eerste workshop op 22 november, organiseert woonwebwinkel IPPYS woondeco op 29 november voor een tweede keer de workshop ‘Kleur je interieur’. Een professionele interieurstyliste geeft de deelnemers adviezen en begeleidt bij het maken van een eigen stylingboard. De insteek is vooral praktisch; je gaat als deelnemer met bruikbare tips naar huis. Zodat je dat ene ‘lastige hoekje of kamertje’ in huis onder handen kunt nemen.

Zin in een gezellige avond? Meld je dan snel aan, want vol is vol!

Alle items zijn tijdens de workshopavond sowieso met 15% korting aan te schaffen, dus de deelnemers kunnen hun hart ophalen. Ideaal, zo vlak voor de dure decembermaand. Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@ippyswoondeco.nl. Er is nog plek, maar let op: vol = vol.

Kleur je interieur
De workshop ‘Kleur je interieur’ is samen met een professionele interieurstyliste tot stand gekomen. Door de krachten te bundelen met een professional, biedt IPPYS woondeco interieuradvies op maat. “We willen onze klanten graag naast mooie spullen, ook advies op maat bieden”, legt mede-eigenaar Thirza Kluen uit.


Foto van de workshop op 22 november 2018

Shoppen met korting
De workshop is bij IPPYS woondeco aan de Schans in Lelystad. “Hier is ook ons magazijn gevestigd”, vertelt Thirza. “Dat is praktisch, want zo kunnen de workshopdeelnemers meteen alle producten bekijken en voelen. De kleur, vorm en grootte zijn vaak van belang.” Deelnemers kunnen op 29 november de gehele collectie met 15% korting shoppen. Producten die op voorraad zijn, kunnen direct meegenomen worden en is dit niet het geval dan wordt het na geleverd.

Complete ervaring
IPPYS woondeco creëert met de workshop een complete avond uit. Moeders, dochters, buurvrouwen, vrienden en vriendinnen; iedereen is welkom. “Los van de interieurtips en het maken van een stylingboard, genieten de deelnemers ook van wat lekkers én kunnen ze de nieuwe, uiteenlopende kerstcollectie van IPPYS woondeco bewonderen”, vertelt mede-eigenaar Sanne. 

De workshop ‘Kleur je interieur’ is op 29 november aanstaande, van 19.00 tot 22.00 uur. Locatie: De Schans 19-33 te Lelystad. De kosten zijn 29,95 euro per persoon, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ippyswoondeco.nl. Geef bij de aanmelding aan met hoeveel personen je komt, je ontvangt dan een bevestiging en wat ‘huiswerk’ om je op de workshop voor te bereiden.