Uitnodiging Ford Event

19/11/2018

Voor zakelijke rijders verandert er veel op fiscaal gebied. Daarom organiseert Schurer-Kamphuis een informatiemiddag waarop je in één keer bijgepraat wordt. Kom naar de exclusieve informatiemiddag met fiscaal nieuws en nuttige tips! 

Op de vestiging in Almere (Strubbenweg 12) krijgen de aanwezigen een boeiende presentatie van mr. Jan Rolleman, partner bij AMD Automotive Fiscalisten. Hij gaat in op fiscale aspecten die voor jou als zakelijke rijder van belang zijn en geeft praktische tips voor een lagere kilometerkostprijs. WLTP, investeringsaftrek, bijtelling en BTW-aftrek: straks weet je er alles van!

BKL leden zijn op donderdag 22 november om 15.00 uur welkom voor de presentatie. Daarna wordt er nagepraat, onder het genot van een hapje en drankje bij een speciale foodtruck. Na afloop ontvangen de aanwezigen een gratis goodiebag.

Mis het niet en meld je voor 21 november aan via www.schurer-kamphuis.nl/ford-zakelijk/actie/