Bedrijvenmarkt met MBO College Lelystad

25/01/2019

Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met het MBO College Lelystad op 17 april 2019 een bedrijvenmarkt voor BKL leden met een MBO College/ROC verleden.

BKL leden presenteren zichzelf
BKL leden kunnen zich die dag met een stand voorstellen aan studenten van het mbo. Als oud-studenten laten de BKL leden zien wat ze dankzij hun opleiding zijn gaan doen. Een goed moment om jezelf én het bedrijf waar je nu werkt te presenteren. Daarnaast geeft het de BKL leden de kans om aanstaande werknemers of stagiaires te ontmoeten.

Kansen voor studenten
Voor studenten biedt het een prachtige kans om zich te oriënteren op wat bedrijven in Lelystad doen. BKL leden en studenten zorgen samen voor een mooie netwerkbijeenkomst en werken er op die manier samen aan om toekomstige medewerkers binnen Lelystad te houden.

Organiserende leden zijn Yvonne Winter, Bob Jannink, Aldert Sprey, Ben Vermeer, Daan Kuijpers en Dirk Jan Verdoorn. Heb je als BKL lid op het MBO College Lelystad/het ROC gezeten (of één van je medewerkers die jouw bedrijf ook goed kan vertegenwoordigen) en wil je jezelf op de bedrijvenmarkt presenteren? Neem dan contact op via dirkjan@bedrijfstrainers.nl