Ontmoet Sandra Kamp, nieuwe directeur Bedrijfskring Lelystad

31/01/2019

Per 1 februari neemt Sandra Kamp, onderneemster in hart en nieren (StiP Trainingen), de rol van Irene Medema over. “Irene heeft de afgelopen jaren als directeur van Bedrijfskring Lelystad een prachtig ‘huis’ neergezet, daar bof ik enorm mee. Aan mij de taak om hierop verder te bouwen. Dat wil ik onder andere doen door in gesprek te gaan met de leden; waarom ben je lid, wat heb je nodig en bovenal: wat kom je halen?”

Combineren
“Ik had mezelf nog nooit in deze positie gezien. En hoewel ik direct inzag dat de rol goed bij mij paste, vroeg ik me wel af of het te combineren was met mijn eigen bedrijf. Bedrijfskring Lelystad verder uitbouwen… Kon ik mezelf, het bestuur en de BKL leden wel een dusdanige belofte doen? Na veel gesprekken met Dirk Jan en Irene, realiseerde ik me dat mijn bedrijf StiP Trainingen en de rol als directeur van de BKL goed naast elkaar kunnen bestaan. De praktijk zal uitwijzen of dit inderdaad zo is. Ik was in ieder geval erg blij toen ik de rol daadwerkelijk kreeg!”

Een warme overdracht
“Irene heeft de afgelopen jaren (bijna 7) een geweldig stabiele fundering neergelegd. Een huis, met dak en al. Bedrijfskring Lelystad staat stevig. Aan mij de taak om dat voort te zetten en verder te bouwen. Vanaf het moment dat ik de rol heb gekregen, ben ik veel in contact met Irene, Dirk Jan en het bestuur; het is een hele fijne, warme overdracht.”

BKL leden voorop
“Naast het voortzetten van Irene’s werk, wil ik ook veel de diepte in. Ik ben met name benieuwd naar wat onze huidige leden van Bedrijfskring Lelystad vinden. Waarom heb je je ooit aangemeld als lid? Wat breng je andere leden en wat wil je van de organisatie terugkrijgen? Door hier antwoorden op te krijgen, kunnen we Bedrijfskring Lelystad nóg efficiënter inzetten en inrichten. Als dat bijvoorbeeld als gevolg heeft dat sommige evenementen misschien anders moeten worden aangepakt, of misschien zelfs wel kunnen vervallen, dan doen we dat.”

Heb je als lid ideeën en tips, of wil je graag aangeven wat je van Bedrijfskring Lelystad verwacht? Per 1 februari kunnen alle leden contact opnemen met Sandra Kamp: sandrakamp@bedrijfskring.nl | 06 – 50 579 573. Ook is ze die dag bij het afscheid van Irene Medema (16.30-18.00 uur bij Restaurant Applaus) aanwezig.