Jubileummagazine Multicopy Lelystad

26/02/2019

Multicopy Lelystad bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit te vieren hebben zij een jubileummagazine uitgebracht. Met dit magazine krijgen lezers een kijkje in de 'keuken' van Multicopy; een keuken waarin het bedrijf vandaag de dag totaal andere gerechten kan aanbieden dan 25 jaar geleden. Het magazine is gratis beschikbaar voor alle BKL leden.

Multicopy Lelystad heeft een mooie groei doorgemaakt. Dankzij technische ontwikkelingen, maatschappelijke bewustwording, een groeiende en lerende economie én dankzij trouwe klanten die het bedrijf elke dag weer uitdagen en een beroep doen op de creativiteit en ondernemerszin van Multicopy.

Jubileummagazine
In het jubileummagazine staan verhalen van zes ondernemers, over hun bedrijf, hun drijfveren en hun ondernemerschap. Verder aangevuld met een mix van actuele- en achtergrondinformatie over Multicopy. Het magazine is gratis beschikbaar voor alle BKL leden. Bij interesse kun je een e-mail sturen naar vincent@mcflevo.nl