Start Verkiezingen voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019

26/02/2019

Het startsein voor de Verkiezingen voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is gegeven. Ondernemers, vrouwelijke managers en directeuren die op 20 juni 2019 aanstaande de titel in de wacht willen slepen, kunnen zich weer aanmelden. Ken jij een ondernemende vrouw die aardig aan de weg timmert? Meld haar dan aan voor de nominatie! 

Voordragen van ondernemende vrouwen
De organisatie roept met nadruk ondernemers uit de omgeving van Lelystad en Dronten op om zich aan te (laten) melden. De titel is geen publieksprijs, je hoeft dus niet zelf stemmen te werven. Voorgedragen worden is voldoende. Een onafhankelijke en deskundige jury buigt zich over de voorgestelde kandidaten. Tijdens het traject word je in workshops helemaal klaargestoomd voor de verkiezingen. Het zal je zeker verrijken en ook als je niet wint een boost geven.

Kick off
Voorzitter Marga Janse van het netwerk gaf onlangs officieel het startsein voor deze jaarlijkse verkiezingen. “Elk jaar geven wij vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren letterlijk een podium. Dat is nog steeds nodig, want vrouwelijke ondernemerschap is nog altijd onderbelicht”.

Voor drie categorieën is de titel Zakenvrouw van het Jaar binnen te slepen:

  1. Zelfstandig professional
  2. Directeur van MKB
  3. Manager

Daarnaast kan het publiek tijdens de verkiezingsavond stemmen voor de publiekslieveling. Zie jij een zakenvrouw die flink aan de weg timmert? Meld haar aan via de website.

Voordragen van ondernemende vrouwen
Sifra Douma, eigenaar van Ukje.nl in Lelystad, veroverde in 2018 de titel in de categorie MKB: “De verkiezing heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf meer aandacht in de media kreeg. Je leert je verhaal te vertellen. Wat drijft je? Doe ook mee, het is leerzaam én heel inspirerend.”

Donderdag 20 juni 2019 vindt de spannende verkiezingsavond plaats op een mooie locatie in Flevoland. We moedigen vooral ondernemende managers die een team aansturen aan om zich te (laten) nomineren.