Concern voor Werk haakt aan bij landelijk netwerk voor zakelijke post

08/03/2019

Op 27 februari jl. is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Inclusief Gresbo Post uit Nunspeet en Concern voor Werk. Vanaf oktober 2018 werken beide partijen al samen. De bezorgers van Concern voor Werk zijn vanaf die tijd actief met de bezorging van zakelijke post in Lelystad. Na de startfase was het tijd om de samenwerking officieel te bekrachtigen door Gert-Jan Gerrits (Inclusief Gresbo) en Onno Vermooten (Concern voor Werk).

Inclusief Gresbo Post heeft jarenlange ervaring in het bezorgen van post. Dit bedrijf heeft onder meer een geautomatiseerd sorteercentrum. Concern voor Werk maakt gebruik van dit sorteercentrum en krijgt, naast post van eigen klanten uit Lelystad, hiervan ook post uit het landelijke netwerk. Dagelijks worden ca. 1.000 poststukken verspreid in Lelystad. De 10 teamleden maken hierbij gebruik van e-bikes.

Postbezorging is een nieuwe activiteit van Concern voor Werk. Het is zeer geschikt werk voor de doelgroepen die ondergebracht zijn bij Concern voor Werk.