Uitnodiging kick-off energie expertisecentrum Flevoland

08/03/2019

BKL leden zijn van harte uitgenodigd voor de officiële kick-off bijeenkomst van Energie Expertisecentrum Flevoland op donderdag 14 maart 2019.

Energie Expertisecentrum Flevoland is hét centrum waar kennis en ervaring voor succesvolle energiemaatregelen samen komen. Met veel enthousiasme gaat het centrum aan de slag om Flevolandse bedrijven met gerichte kennis én financiële middelen te ondersteunen bij de ontwikkeling van energiebesparings- en duurzame energieprojecten.

Kick-off bijeenkomst
Gedeputeerde Jop Fackeldey heet alle aanwezigen 14 maart welkom. Daarna worden de mogelijkheden van Energie Expertisecentrum Flevoland toegelicht én worden er een aantal concrete projecten met een energieke pitch gepresenteerd. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel waarbij er voldoende ruimte is om kennis te maken met elkaar en met de medewerkers van het expertisecentrum.  
 

Programma
14.30 – 15.00 uur Inloop met koffie en thee 
15.00 – 15.15 uur Introductie Gedeputeerde Jop Fackeldey 
15.15 – 15.30 uur Introductie Energie Expertisecentrum Flevoland 
15.30 – 16.00 uur Pitches bedrijven met inspirerende energieprojecten 
16.00 – 17.00 uur Borrel 
 

Aanmelden
Aanmelden voor de kick-off bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar info@deonflevoland.nl