Kaartverkoop Flevopenningen Galadiner 2019 gestart

13/03/2019

De Flevopenningen 2019 worden op 12 april 2019 bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Galadiner. Ook Uretek, winnaar van het BKL Gala 2019, maakt kans! De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. 

Kaartverkoop gestart
Vanaf maandag 4 maart is de kaartverkoop online gegaan. Ook dit jaar worden er weer ruim 500 gasten verwacht. Wees er dus op tijd bij! Tot en met vrijdag 22 maart 2019 kosten de entreekaarten € 125,00 excl. btw ps en vanaf die datum is de prijs € 150,00 excl. btw.

Een eigen tafel voor 8-12 personen reserveren? Neem dan contact op met het Projectbureau Flevopenningen: info@flevopenningen.nl.

Speciaal middagprogramma gemeente Noordoostpolder
Uniek dit jaar is dat de gemeente Noordoostpolder een inhoudelijk middagprogramma organiseert, voorafgaand aan het Flevopenningen Galadiner. Een exclusieve boottocht op de driemaster ‘De Stedenmaeght’ brengt deelnemers langs een aantal interessante locaties op het nieuwe én oude land. Ondertussen genieten deelnemers van een interessant programma, zoals een lezing van Adriaan Beukers (Prof. Ir. Emeritus Design and Production of Composite).

Het thema is: ‘Innovatie: een reis van droom naar daad. Hoe maak je een innovatie waar? Welke instrumenten helpen daarbij? Wat hebben we in Flevoland al in huis om van droom naar daad te komen? De focus ligt op technologie, vooral in de sectoren metaal, composiet, ICT en landbouwmechanisatie.

Een exclusief programma
Het programma start om 12.00 uur bij de locatie Duits-Nederlandse Windtunnels in Marknesse. Om 15.30 uur meert ‘De Stedemaegth’ aan in Vollenhove. Daar wordt het programma in stijl afgesloten met een bijzondere rondleiding bij Royal Huisman, bouwer van superjachten. Zij hebben als bedrijfsmotto: ‘If you can dream it, we can build it’.

Om 17.00 uur is de aankomst bij DNW, waar voor 20 belangstellenden nog de gelegenheid is om de windtunnel te bezoeken. 

Het middagprogramma biedt ruimte aan maximaal 100 deelnemers. De extra kosten hiervoor bedragen € 50,-, inclusief lunch. Wil je mee aan boord? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier voor het Flevopenningen Galadiner: www.flevopenningen.nl