Batavialand opent paasweekend met Waterfeest

17/04/2019

Kom zaterdag 20 april naar Batavialand om het allereerste waterfeest te vieren. Van stoommachine tot waterkanon, van bellen blazen tot dansen op livemuziek, het zal voor jong en oud een spetterend feest worden.

Het Waterfeest
Batavialand is dé plek waar het maritiem verleden voelbaar wordt. Door de eeuwen hebben Nederlanders geleerd om samen te werken met de zee. Hoe kan de kracht van water worden gebruikt? Op paaszaterdag zijn er tal van activiteiten met water in de hoofdrol: proefjes doen in het waterlab, blikschieten met supersoakers, bekijken hoe een stoommachine werkt, leren wat te doen tijdens een overstroming. Actief bezig zijn kan worden afgewisseld met luisteren naar verhalen of muziek van een band. Kinderen kunnen zich laten schminken als zeemeermin of -man. De Batavia, de werf of een van de andere tentoonstellingen zijn deze dag natuurlijk ook te bewonderen.

Het Waterfeest vindt plaats op 20 april van 12.00 uur tot 17.00 uur in Batavialand aan de Oostvaardersdijk 01-13 in Lelystad.

Lees meer informatie en bestel tickets