‘Kleine’ ondernemer, wat heb je nodig?

09/05/2019

Bedrijfskring Lelystad is er voor alle ondernemers in Lelystad, groot én klein. Om laatstgenoemde groep zo goed mogelijk te ondersteunen, willen we een meedenk-sessie organiseren. Een sessie waarin de ‘kleine’ ondernemers (denk aan zelfstandigen zonder personeel) kunnen aangeven wat ze nodig hebben van Bedrijfskring Lelystad.

Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

  • Stimulering onderlinge verbinding tussen kleine ondernemers
  • Meer begeleiding tot goed ondernemerschap
  • Hulp bij vergroten van eigen netwerk
  • En meer!

Aan de hand van deze sessie, willen we in ieder geval de volgende twee punten realiseren:

  1. Een concreet beeld van wat de kleine ondernemer nodig heeft en hoe BKL hierin kan ondersteunen
  2. Een werkgroep bestaande uit kleine ondernemers die dat wat nodig is - samen met het BKL bestuur - gaan organiseren

Interesse?
Voordat we een datum voor de meedenk-sessie prikken, willen we eerst inschatten hoe groot de behoefte voor een dusdanige bijeenkomst binnen ons ledenbestand is. Heb jij je als kleine ondernemer bij Bedrijfskring Lelystad aangesloten en wil je  graag sparren over een optimale samenwerking? Laat het weten via dit formulier.