Bericht

Uitnodiging 35e editie van de Nationale Oldtimerdag

Op zondag 16 juni a.s. vindt de 35e editie van de Nationale Oldtimerdag op Het Ravelijn 1, te Lelystad plaats.  Het evenement heeft als locatie de Bataviaboulevard, gelegen tussen Batavia Stad Outlet Fashion en de Bataviahaven aan de oever van het Markermeer. Het VIP-paviljoen/restaurant ‘De Rede van Bataviahaven’ ligt in het hart van het opstelparcours. BKL leden zijn van harte uitgenodigd om die bijzondere dag als gast aanwezig te zijn, inclusief lunchbuffet. Met de parkeerkaart heb je vrij toegang naar de bewaakte VOC-parkeergarage.

Programma

  • 10.00 uur: Ontvangst
  • 14.00 uur: Start rit 

Wil je graag meedoen? Je kunt je aanmelden bij tinekevandermeulen@nationaleoldtimerdag.nl. Zij reserveren dan entree-kaarten en een P-kaart voor je. Deze liggen dan voor je klaar op de dag zelf.

Bij de ingang van het VIP-paviljoen krijg je bij inlevering van je toegangskaart(en) een polsbandje. Voorzien van dit polsbandje heb je gedurende de dag vrije doorlopend toegang tot het paviljoen. De officiële opening door Lelystads Burgemeester wordt gedaan door Ina Adema. Daarna start de rit! Vanaf dat moment passeren de deelnemende automobielen het VIP-paviljoen voor de 2e juryronde en de start van de toertocht. Op dat moment worden er bijzonderheden over de voorrijdende historische automobielen verteld. 

Op www.nationaleoldtimerdag.nl/  vind je aanvullende informatie over het aantrekkelijke dagprogramma met vele autohistorische hoogtepunten. 

Realisatie: verenigingenweb