FlevoPanel Omnibus juni 2019

17/05/2019

We gaan alweer richting de zomer. Wil je nog voor de zomervakantie iets te weten komen over jouw doelgroep? Dan is de tijd nu daar!  Op 13 juni verstuurt marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief namelijk weer een FlevoPanel Omnibus.

FlevoPanel Omnibus
Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

Lees hier meer informatie over de werkwijze

Enquête in juni
Op donderdag 13 juni staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kan je dat uiterlijk 11 juni doorgeven aan Neeske. Voor € 80,- (excl. btw) kan je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Voor € 160,- (excl. btw) kan je een open vraag voorleggen aan een doelgroep, hierbij kan een respondent zelf het antwoord vrij formuleren. Bij een eigen vragenlijst (dus eigen onderzoek) met meerdere vragen worden de kosten per vraag lager en kan je zelf bepalen wanneer je het onderzoek laat uitvoeren.

De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 12 september 2019, 28 november 2019 en 12 maart 2020.

Mocht je nog vragen hierover hebben of over (markt)onderzoek, aarzel dan niet om contact op te nemen met Neeske Abrahamse.