Spontane match Lelystadse Boer

29/05/2019

Ondernemers uit Lelystad maken meer dan 500 schoolkinderen en gezinnen blij met een waardebon voor het Oogstevenement van De Lelystadse Boer. Ook Bedrijfskring Lelystad heeft hierin een bijdrage gedaan. 

Sponsoring Oogstevenement Lelystadse Boer
Hanne Buis, directeur Lelystad Airport, nam tijdens het Lelystadse Sponsordiner op 23 mei het initiatief om ondernemers ter plekke uit te dagen om het Oogstevenement van de Lelystadse Boer te sponsoren. Met resultaat, want met de bijdragen van Burger Support, Rabobank Flevoland, Lelystad Airport, Van der Valk Lelystad, Dutch event Carpets, LAB/OMALA, Van Wijnen, Gerlof Kamerling producties, Bedrijfskring Lelystad, Delifrance, Claassen, Moolenbeek en Partners, De Nieuwstad, deAdviseur.nu en Van de Weerd Pompoenen, worden meer dan 500 Lelystadse schoolkinderen en gezinnen (met een kleine beurs) uitgenodigd op het jaarlijkse Oogstevenement. Zij krijgen een waardebon om mee te kunnen oogsten.

Het Oogstevenement zal begin september op de gronden van De Lelystadse Boer plaatsvinden.

Foto: Patricia Pietersen