‘Het-kan-dus-wel-sessie’ over opleiden voor de circulaire economie

11/06/2019

MBO college Lelystad en Katapult nodigen alle BKL leden uit voor de bijeenkomst Circulaire Regionale Economie in het onderwijs in het Agora theater te Lelystad. Het-kan-dus-wel! Voor Onderwijs en Bedrijfsleven.

Opleiden voor de Circulaire economie, het kan dus wel!

Op 26 juni organiseert het ROC van Flevoland in samenwerking met Katapult een ‘Het-kan-dus-wel-sessie’ over opleiden voor de circulaire economie. De regionale bedrijven die koploper zijn in de circulaire economie en het MBO College Lelystad zorgen samen voor vakmensen die kennis hebben van circulaire economie en op die manier helpen zij andere bedrijven om de kansen van de circulaire economie te benutten. Zij stimuleren circulair door middel van het praktoraat Circulaire Regionale Economie.

De sessie is voor iedereen interessant die circulaire economie verder wil brengen in het onderwijs en het bedrijfsleven in een Publiek-Private Samenwerking (PPS).

Onder leiding van dagvoorzitter Harm Edens, aanjager van Katapult en circulaire economie, wordt het gesprek gevoerd met diverse prominenten stakeholders, zoals Frenk van der Berg van De Verspillingsfabrieken en Bram Peters van Save Plastics. Gasten kunnen kennismaken met het praktoraat CRE en er kan met diverse partijen worden gespeeddate om de PSS verder te brengen rondom het thema Circulaire economie.

Datum: woensdag 26 juni 2019
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locate: Agora theater, Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van Katapult