Toolkit Wet Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven

11/06/2019

Per 1 juli 2019 geldt de Wet Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven. Het VNO NCW Midden heeft een toolkit samengesteld met verschillende middelen die kunnen worden ingezet. In deze toolkit zit onder andere een brief en een flyer met de belangrijkste informatie over de wet.

Het gaat om bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent) aan energie verbruiken. Deze bedrijven zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen, die zich binnen vijf jaar of minder terugverdienen. Ook zullen veel ondernemers zich moeten registreren in het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Toolkit Wet Informatieplicht Energiebesparing
De informatie kun je hieronder downloaden:

Brief voor leden
Flyer versie 1
Flyer versie 2
Infographic

Bijeenkomsten Wet Informatieplicht Energiebesparing
De komende tijd zijn er vanuit VNO NCW op verschillende plekken in de regio gratis bijeenkomsten over de informatieplicht. Bekijk de agenda op hun website voor actuele data.