Succesvolle meedenk-sessie voor ‘kleine’ ondernemers

18/06/2019

Op vrijdag 7 juni was de BKL meedenk-sessie voor ‘kleine’ ondernemers. Een enthousiaste groep zelfstandige ondernemers brainstormden met bestuurslid Astrid Huitema en directeur Sandra Kamp over hoe de BKL kleinere ondernemers beter kan ondersteunen. Er werd gesproken over onderlinge verbinding, ondernemerschap en het vergroten van het netwerk.

Onder het genot van koffie en heerlijke petitfours van Delifrance kwamen de ideeën al snel op tafel. Na de brainstorm konden de ideeën en suggesties in drie categorieën worden verdeeld. Hiervoor werden spontaan drie werkgroepen gevormd. De werkgroepen zijn inmiddels aan de slag. 

Werkgroep evenementen en initiatieven
Hoe kunnen wij als kleine ondernemers aanhaken bij bestaande evenementen en initiatieven van BKL?
Onder leiding van Alex Boerman en Sandra van Son.

Werkgroep vergroten ondernemerschap
Hoe vergroten wij ons ondernemerschap op bepaalde terreinen zoals marketing, financiele zaken e.d.?
Onder leiding van Leo Stoelinga en Christi-Anne Bolsenbroek

Werkgroep kennis en netwerk
Hoe kunnen wij onderlinge kennis en netwerk vergroten?
Onder leiding van Marc Linsen en Margriet van Oosten

Aansluiten
Ben je zelf een kleine ondernemer en wil je aansluiten bij een van de werkgroepen? Of heb je nog aanvullende ideeën rondom deze thema’s? Meld je dan vooral aan bij sandrakamp@bedrijfskring.nl of via een van de ondernemers zelf:

Werkgroep evenementen en initiatieven
Alex Boerman alex@alexmediation.nl

Werkgroep vergroten ondernemerschap
Leo Stoelinga inkoopplus@gmail.com

Werkgroep kennis en netwerk
Marc Linsen marclinsen@linsenmanagementenadvies.com