Terugblik event Nautisch Netwerken

05/07/2019

Op donderdag 4 juli vond het BKL event Nautisch Netwerken plaats. In totaal stapten 55 BKL leden aan boord van de Abel Tasman. Een geslaagde, inspirerende middag die leden de kans gaf met mede-ondernemers te spreken. Natuurlijk werden de aanwezigen ook aan het werk gezet; onder deskundige begeleiding van de crew werden de zeilen gehezen! 

Marker Wadden
Schipper Paul Ruiter heeft samen met zijn bemanning een prachtige tocht gevaren. Onder andere langs de Marker Wadden; een uniek natuur-herstelproject in het Markermeer bestaande uit vijf nieuwe eilanden. Mooi om vanaf het water te zien! 

Nieuwe ondernemers
In totaal hebben vier nieuwe ondernemers het event aangegrepen om zichzelf voor te stellen. Dat waren: Lenja's Crepes Corner, Pol Consultancy, Content Coalitie en Het Fotohuisje

Met speciale dank aan schipper Paul Ruiter, die zijn boot Abel Tasman beschikbaar stelde voor het evenement, en aan NAUPAR die de hapjes heeft gesponsord. 

>> Bekijk de foto's in het fotoalbum