Lelystadse Uitdaging zoekt kerstpakketten

26/08/2019

Veel bedrijven oriënteren zich nu al op de inkoop van hun kerstpakketten. Voor de Lelystadse Uitdaging is dit dan ook hét moment om een oproep te doen aan alle Lelystadse bedrijven: bestel een aantal extra kerstpakketten en maak daarmee minimagezinnen blij!

Aanbod Promo Trade: kerstpakket ‘De Uitdager’
Als BKL leden hun kerstpakketten bij Promo Trade bestellen, worden er automatisch een aantal pakketten beschikbaar gesteld voor De Lelystadse Uitdaging. Promo Trade stelt speciaal voor deze actie een kerstpakket ‘De Uitdager’ samen. De pakketten kunnen besteld worden in de periode van 1 september tot 31 oktober 2019. De Lelystadse Uitdaging daagt Lelystadse ondernemers daarbij uit het aantal dat Promo Trade beschikbaar stelt te verdubbelen.

Promo Trade gaat de uitdaging aan om Lelystadse gezinnen blij te maken met het kerstpakket ‘De Uitdager’. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de Lelystadse samenleving voor mensen met een beperkt budget

Bij afname van X aantal kerstpakketten:

Te ontvangen pakketten Lelystadse Uitdaging

25 – 50 stuks

2

50 – 100 stuks

4

100 en meer

8

Waarom doen we dit?
Ondanks dat het goed gaat met de economie, leven nog veel gezinnen in Lelystad in armoede. In Lelystad leeft 12% van de inwoners onder het bijstandsniveau. Van de Lelystadse kinderen groeit 15,4% op in een minimahuishouden, met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau. Deze groep inwoners heeft moeite met rondkomen, waardoor er meestal geen ruimte is voor extra’s. Daarom kunnen zij, zeker in de dure feestmaand december, een kerstpakket heel goed gebruiken. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met de Voedselbank, Stichting IDO en het Leger des Heils. Deze stichtingen werken met de gekozen doelgroep en hebben volop kennis en ervaring.

Doe jij ook mee?
De Lelystadse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zich graag inzet voor de maatschappij en kwetsbare doelgroepen. Zij dagen BKL leden uit om een aantal extra kerstpakketten te bestellen. Mail dit naar info@lelystadseuitdaging.nl ovv ‘Kerstpakkettenactie 2019’ en geef daarbij aan om hoeveel kerstpakketten het gaat.

De organisatie is ook blij met cadeaus of onderdelen uit het pakket. Klein gebaar, groot plezier! Ze hebben als doel om minimaal 200 kerstpakketten te verzamelen. 

Wil je jouw kerstpakketten via Promo Trade bestellen? Stuur dan een e-mail naar: kerst@promo-trade.nl