Terugblik Ondernemersevent HISWA

06/09/2019

Op donderdag 5 september 2019 vond het Ondernemersevent op de HISWA plaats, georganiseerd door Bedrijfskring Lelystad en gemeente Lelystad. Tijdens dit succesvolle (lees: uitverkochte!) event werden de kansen van de Lelystadse kustlijn besproken.

De 175 aanwezige Lelystadse ondernemers luisterden aandachtig naar de presentatie van wethouder Janneke Sparreboom over de economische ontwikkelingen van de stad. Daarna volgde een interessant panelgesprek met Leen Schaap, eigenaar Jachtwerf Schaap ShipCare, Martijn Dinant, eigenaar jachthaven Lelystad Haven, wethouder Ed Rentenaar en wethouder Janneke Sparreboom. "Tijdens dit gesprek kregen ondernemers uit het publiek volop de kans om vragen te stellen aan het panel", vertelt BKL directeur Sandra Kamp. "Deze vragen gingen onder andere over de invloed van Lelystad Airport op het kustgebied en ook werden diverse suggesties gedaan over hoe de stad en de industrieterreinen nog beter verbonden kunnen worden met het Bataviakwartier."

Vervolgens nam spreker Simeon Tienpont, Nederlands zeiler en tweevoudig winnaar van de America's Cup, de aanwezigen mee in zijn ervaringen. Hij vertelde het publiek dat niet alleen het benutten van de kansen van onze kustlijn belangrijk is, maar ook het nemen van de juiste beslissingen. Trouw blijven aan je eigen visie en strategie, is hierbij van cruciaal belang. 

Het event werd afgesloten met een geslaagde netwerkborrel inclusief lekker hapje en drankje. Aan alle aanwezigen: bedankt voor jullie komst

>> Bekijk hier alle foto's