Terugblik bedrijfsbezoek Buitenplaets Suydersee

18/09/2019

Op dinsdag 17 september nam ondernemer Piet Roskam tijdens het BKL bedrijfsbezoek een groep van ca. 30 Lelystadse ondernemers mee in zijn ondernemersverhaal over de camping Buitenplaets Suydersee. Samen met zijn vrouw Marije, vertelde Piet alles over het ontstaan van de camping, de vele uitdagingen en het succes van nu.

Natuurlijk werd er ook een rondleiding gegeven. Zo konden de BKL leden diverse accommodaties van dichtbij bekijken, waaronder een boomhut en de gipsy wagen. Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een gezellige borrel. Dit keer iets anders dan anders, namelijk bij de vuurplaats met broodjes, marshmellows, BBQ spiesjes, nootjes, kaasjes en een lekker drankje. Nieuw BKL lid Omnis gaf tijdens deze borrel een pitch.

Via deze weg willen we Piet, Marije en alle aanwezigen hartelijk danken!

>> Bekijk hier alle foto's