Stichting Sint voor elk Kind heeft 1.000 letters verkocht

08/10/2019

Stichting Sint voor elk Kind heeft de eerste 1.000 letters verkocht. Meerdere grote en kleine bedrijven hebben een bestelling geplaatst. Het is een mooie start, maar de stichting is er nog lang niet. Met de opbrengsten van dit jaar kan de stichting de kinderen volgend jaar weer een feest geven.

Wacht niet langer en plaats je bestelling voor overheerlijke chocolade- of banketletters via deze site.

Een feest voor kinderen
Op zaterdag 30 november 2019 heeft het Agora theater twee zalen, de foyer, kleedkamers, garderobe en entree beschikbaar gesteld voor 500+ kids met hun ouders. Niet alleen is er een voorstelling geboekt, maar ook een interactieve workshop voor de 'oudere' kinderen in samenwerking met De Kubus. Dat wordt mooi!

Rabobank ClubSupport actie
Tussen 27 september en 11 oktober kunnen ondernemers via Rabobank Lelystad weer stemmen op diverse goede doelen. Elke stem is geld waard en daarmee kan Stichting Sint voor elk Kind volgend jaar weer kinderen blij maken!

Als je lid bent van de Rabobank, heb je een unieke code ontvangen die je op deze pagina kunt invullen.