Van stijlvol magazine tot zorgvuldig samengestelde kerstpakketten

09/10/2019

IPPYS woondeco timmert hard aan de weg

Met veel enthousiasme runnen Sanne van Ommen en Thirza Kluen de webwinkel IPPYS woondeco. Na flink in de wereld van het Scandinavische design ondergedompeld te zijn, maken de dames de balans op. “Eigenlijk komt het allemaal neer op het inspireren van onze klanten; hoe past die stoel in die ruimte en hoe combineer je die producten en kleuren met elkaar? We geven graag handige tips en tricks om onze klanten op weg te helpen,” vertelt Sanne. Daarom is nu het speciale IPPYS magazine gedrukt, boordevol informatie en mooie producten. Thirza: “Om werk uit handen te nemen stellen we bovendien geregeld cadeaupakketten samen. En vanaf nu kan het bedrijfsleven bij ons terecht voor fraaie kerstpakketten.

Oktober woonmaand

De lancering van het IPPYS magazine is niet voor niets in oktober. Thirza: “Tijdens onze favoriete maand, de woonmaand, leek het ons een perfecte aanvulling! Natuurlijk staan er ook veel van onze mooie producten in, maar de focus ligt op inspiratie.” Sanne: “Je hoeft echt niet je interieur helemaal te veranderen. Met wat simpele aanvullingen of een nieuwe kleur, creëer je al een andere sfeer! Dit, en meer tips delen we graag met ons magazine.” Het magazine valt deze week op de mat. Wil je er ook één ontvangen? Stuur een mail naar info@ippyswoondeco.nl

Alles onder één dak

De volledige ontwikkeling van het magazine gebeurde binnenshuis. “Met IPPYS woondeco en creatief communicatiebureau fresh focus onder één dak, is het makkelijk schakelen. Het is eigenlijk de perfecte combinatie: concept, vormgeving, redactie en fotografie: alles gebeurt in huis”, vertelt Thirza. “Daarbij werken we met enthousiaste stylisten en fijne merken samen, die ons van prachtige input voorzien.”

“Hoewel wij als communicatiebureau veel ervaring hebben met het in de markt zetten en promoten van een nieuw product, hebben we in het begin natuurlijk wel het een en ander uitgeprobeerd”, vertelt Sanne. “Want, hoe val je op tussen al het online media ‘geweld’? Wij zetten in op service en kwaliteit en denken graag mee met de klant”, zegt Sanne “En ieder pakketje is een cadeautje!”

“We inspireren graag met mooie beelden, om de sfeer over te brengen” – Sanne

Alles voor de kerst

Als de woonmaand oktober voorbij is, volgt al gauw de feestmaand december. “De eerste kaarsen en kerstitems zijn alweer verkocht”, vertelt Sanne. “We hebben een mooi assortiment aan december- en feestartikelen in de webshop. Voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. En als toevoeging willen we het bedrijfsleven laten zien hoe mooi een kerstpakket met woonaccessoires kan zijn. Daar kun je je medewerker echt mee verrassen!” Benieuwd naar de kerstpakketten? Ga naar www.ippyswoondeco.nl/kerstpakketten. Alle prijzen zijn exclusief BTW.