Informatieochtend over cybercrime

17/10/2019

Gemeente Lelystad organiseert samen met het Centrum voor criminaliteitspreventie en Veiligheid een informatieochtend over cybercrime. BKL leden zijn van harte welkom op maandag 4 november van 7.30 uur tot 9.30 uur. De informatieochtend biedt ondernemers (en mogelijke slachtoffers) meer inzicht in de risico’s en de aanpak van cybercrime.

Waar gaat het over?
Hoe is het ooit begonnen? Waarom wordt er gehackt? Hoe gaan cybercriminelen te werk? Hoe kan je je hier het beste tegen weren? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens de informatieochtend.

Wie zijn de sprekers?
Laurens Baardman, Thomas Stols en Jurian van Dalfsen van Computest uit Zoetermeer geven antwoord op de bovengenoemde vragen. Er wordt voornamelijk, op een interactieve manier, aandacht besteed aan wat je tegen cybercrime kunt doen. Wilt u meer informatie bekijk dan de website: www.computest.nl/nl/

Wanneer is de ontbijtbijeenkomst?

  • Datum              Maandag 4 november 2019
  • Tijd                   7.30 uur - 9.30 uur
  • Locatie             Stadhuis Lelystad (Stadhuisplein 2)

Het programma van de ontbijtbijeenkomst
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 7.30 uur: Inloop en gelegenheid om ontbijt te pakken
  • 7.45 uur: Welkom
  • 7.55 uur: Training ‘Met de Hacker aan tafel’
  • 8.55 uur: Gelegenheid tot vragen en napraten
  • 9.30 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
Wil je de informatieochtend bijwonen? Meld je dan uiterlijk maandag 25 oktober aan. Dat kan door een mail te sturen naar veilig@lelystad.nl. De toegang is gratis. Na aanmelding volgt er een bevestiging. Wees er snel bij want vol is vol!