Uitnodiging Flevoland Groeit!

30/10/2019

Flevoland is dé provincie van de vooruitgang waar ondernemers kúnnen groeien: in tijd en ruimte maar ook mentaal en fysiek. De manier waarop en wat de mogelijkheden voor jouw MKB onderneming kunnen zijn, staan centraal tijdens het Flevoland Groeit! event op 21 november.

Onderneemster Marlies Dekkers zal uit eigen ervaring spreken dat groei een proces is van vallen en opstaan, en daarnaast zal Harry Talen, directeur van Engie, het publiek meenemen in een energiek verhaal. De combinatie van deze sprekers en interactieve deelsessies zullen je inspireren en aanmoedigen om na te denken over het zetten van de eerste of nieuwe groeistappen van jouw onderneming! Met dagvoorzitter Helga van Leur voorspelt Horizon, de regionale ontwikkelingspartij van Flevoland, een dag vol elementen die de aanwezigen leiden naar groei.

Kijk voor het volledige programma op de website!

Aanmelden
Gezien de unieke locatie zijn er slechts 120 tickets beschikbaar en vol is vol. Aanmelden kan via deze link.