Comakership Meetingpoint

31/10/2019

Op dinsdag 26 november kunnen Lelystadse ondernemers de talentvolle en gemotiveerde studenten van Windesheim Flevoland ontmoeten, spreken en 'rekruteren'. De studenten kunnen ingezet worden voor het oppakken, onderzoeken en beantwoorden van diverse vraagstukken waar jij als ondernemer geen tijd voor hebt. Of wellicht ontbreekt het wel aan expertise? De studenten van Windesheim Flevoland bijten zich graag vast in jouw opdracht.

Uitwisseling van kennis tussen de studenten en jouw organisatie staat centraal: met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis. Tegelijkertijd investeer je zo in de medewerkers van de toekomst. 

Bekijk hier het overzicht van alle praktijkopdrachten die in januari 2020 van start gaan.

Comakership Meetingpoint
De studenten van Business, Management, HBO ICT en Technology, die vanaf januari starten met hun Comakership, verwelkomen Lelystadse ondernemers graag op 26 november. Ook de ondernemers kunnen zichzelf en hun organisatie die dag presenteren aan de studenten. 

Programma

  • 16.00 uur: Welkom en inloop
  • 16.30 uur: Start Comakership Meetingpoint
  • 17.30 uur: Hapje en een drankje
  • 18.00 uur: Afsluiting

Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt in onze publicaties. Wil je dit liever niet, neem dan contact op via: communicatie-almere@windesheim.nl.

Locatie
Hogeschool Windesheim 
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.