Ondernemers gezocht voor promovideo Dag van de Ondernemer

31/10/2019

Op vrijdag 15 november is de Dag van de Ondernemer. Die dag zet gemeente Lelystad lokale ondernemers aan de hand van een leuk programma in het zonnetje. Ter promotie voor deze dag, maakt gemeente Lelystad een video waarin ondernemers iets over het ondernemerschap kunnen zeggen. Dit is op maandag 4 november, om 15.00 uur in Lelystad. BKL leden die iets willen zeggen in de video, kunnen zich hiervoor opgeven.

De opname duurt in totaal maximaal 45 minuten. Elke aanwezige ondernemer wordt gevraagd kort iets te zeggen voor de camera.

Aanmelden
Wil jij aanstaande maandag, 4 november, iets vertellen in de video? Meld je aan bij Sandra Kamp via sandrakamp@bedrijfskring.nl. Na aanmelding wordt een selectie gemaakt. Zit je hierbij, dan krijg je via de mail te horen waar de opnames plaatsvinden.