Kerstmarkt InteraktContour

06/11/2019

Kwintes en Welzijn Lelystad organiseren op 11 december van 16.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt in de Rode Klif 40 te Lelystad voor kwetsbare mensen rondom en in Lelystad voor wie het vaak lastig is om ergens naar toe te gaan. Zij hebben bijvoorbeeld geen (of een heel klein) netwerk. Vervoer en financiën kunnen ook een probleem zijn. 

Kwintes en Welzijn Lelystad benaderen zorgorganisaties die met deze mensen te maken hebben en gaan met hen in gesprek. 

Wat is er te doen?

  • De wens is om 20 kraampjes te realiseren, bemand door bedrijven/winkels en door zorgorganisaties waarvan clienten de artikelen hebben gemaakt
  • Verschillende workshops zoals: manicure, kerststukjes maken, foto laten maken
  • Kerstkoor van 19 dames
  • Mensen verkleed in de Dickens stijl
  • Dieren zoals konijnen en geitjes
  • Poffertjeskraam
  • Foodtruck (chocolademelk met wat lekkers)

Wat is er nodig?
De organisaties zoeken bedrijven die op deze dag een kraam willen bemannen met hun artikelen. De kraam is gratis en de opbrengst is voor het bedrijf zelf. Wel moeten de prijzen aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Wat betreft 'type' organisatie kan er gedacht worden aan: kleding-, boeken- en cadeauwinkels, maar ook aan bakkerijen, sieradenwinkels en tuinwinkels.

Aanmelden kan via 06-13111578 en/of A.koffijberg@interaktcontour.nl.