Kennisbijeenkomsten Global entrepreneur week

07/11/2019

Windesheim Flevoland organiseert vier kennisbijeenkomsten in het kader van de Global entrepreneur week. De sessies staan open voor studenten, ondernemers en managers. En dus ook voor BKL leden! 

De bijeenkomsten

 • Dinsdag 19 november
  How to set up a startup?
 • Woensdag 20 november
  Trust and values: can we overtake bureaucracy and create new programmable trust
 • Donderdag 21 november
  How to innovate responsibly and sustainably?
 • Donderdag 21 november
  Continuous learning // why curiosity is the #1 skill to develop

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Waarom deze bijeenkomsten?
Ondernemerschap is tegenwoordig een belangrijke vaardigheid, of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een bedrijf. De snel veranderende business modellen vereisen een andere benadering van bijna alles. Waar tijdens de 1e, 2e en 3e industriële revolutie het hele bedrijfsmodel zich richtte op verhoogde efficiëntie en het minimaliseren van fouten, lijkt vandaag de dag tijdens de 4e industriële revolutie, voortdurende innovatie de nieuwe norm te zijn. De beste manier om daarmee om te gaan is studenten, werknemers en bedrijfsoprichters kennis te laten maken met de kunst van ondernemerschap. Daarom biedt Windesheim in Almere 4 workshops aan al hun studenten en voor deze speciale gelegenheid, ook aan niet-studenten, of je nu een ondernemer, werknemer of manager bent.