Terugblik kick-off BKL Compact Café

20/11/2019

Op dinsdag 19 november was de kick-off van het BKL Compact Café; een bijeenkomst voor BKL leden met 1 tot 5 medewerkers. Er waren 35 enthousiaste ondernemers aanwezig, zowel BKL leden als ondernemers die het voornemen hebben zich aan te sluiten bij Bedrijfskring Lelystad.

BKL Compact
De commissie BKL Compact staat in nauw contact met het BKL bestuur. Tijdens het Compact Café, dat na de kick-off elk kwartaal zal worden georganiseerd, komen onderwerpen aan het bod waar kleinschalige ondernemers op diverse vlakken wat aan hebben. De invulling en organisatie daarvan komt voort uit drie werkgroepen: Kennis en Netwerken, Evenementen en Initiatieven en Ondernemerschap.

Interessant programma
Het programma was gebaseerd op het thema ‘kennis en netwerken’ en werd afgetrapt door Alex Boerman van de werkgroep Kennis en Netwerken. Vervolgens vertelde Margriet van Oosten de aanwezigen over de doelen van de werkgroep Evenementen en Initiatieven. Christi-Anne Bolsebroek liet daarna weten wat de plannen van de werkgroep Ondernemerschap zijn.

Gezellig netwerken
Aleid Overbeek verzorgde een inspirerend netwerkspel en gaf daarna een aantal tips rondom netwerken. Ook werd er een zogenoemd ‘Slow- Speeddate’ georganiseerd waarin de aanwezigen op een ontspannen manier met elkaar kennis konden maken. Het geheel werd muzikaal omlijst door zang van Chantal Kleijheeg en begeleiding door Agusto Rinsampessy.

Via deze weg bedankt het BKL bestuur MTH Accountants & Adviseurs voor de hartelijk ontvangst en Délifrance voor het heerlijke eten en drinken.

Blijf op de hoogte
Ben jij een Compact BKL lid (1-5 medewerkers) en wil je een volgende keer aanwezig zijn? Of heb je tips en ideeen rondom BKL Compact? Neem een kijkje op de website en houd de agenda in de gaten voor de volgende editie van het BKL Compact Café. 

>> Bekijk hier alle foto's