Diana Matroos presenteert Flevopenningen 2020

25/11/2019

De 16e editie van de Flevopenningen ondernemersonderscheidingen 2020 wordt door RTV-presentatrice Diane Matroos gepresenteerd. Matroos, o.a. bekend van Buitenhof (VPRO, AVROTROS en BNNVARA), BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws, deed dat ook in 2014 toen het Flevopenningen ondernemersgala te gast was bij MAC3PARK op de Creative Campus in Almere. Dit keer zal het evenement in de passagiersterminal van Lelystad Airport worden gehouden. Het belooft een evenement grootser dan ooit te worden, met prominente gasten als minister-president Mark Rutte en oud-politicus Job Cohen.

Excellente prestaties
Tijdens het regionale ondernemersgala worden de jaarlijkse Flevopenningen uitgereikt aan ondernemingen die excellente prestaties leveren op het terrein van ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid of inclusie. Tevens wordt de Flevopenning uitgereikt voor het beste comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland. Het Flevopenningen Ondernemersgala 2020 wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Flevopenningen, Provincie Flevoland, RWF/Flevoland Werkt!, Windesheim Flevoland, Gemeente Lelystad, ING MKB en VNO-NCW Midden. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het ondernemersgala is op vrijdag 22 november via de website begonnen. Tot 1 februari 2020 bedraagt de entreeprijs 150 euro, daarna kosten een entreekaartje 175 euro (excl. btw). De verwachting is dat ook dit keer de plaatsen snel uitverkocht zullen zijn en wordt rekening gehouden met vijfhonderd gasten, vooral topmensen uit Flevoland, maar ook landelijke bestuurders en kopstukken uit het bedrijfsleven.