FlevoPanel Omnibus onderzoek

21/02/2020

Op 12 maart wordt er weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een uitgebreid marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en wellicht beperkt budget voor onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een communicatie-uiting vindt (concept-/pre-test), wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens verzamelt KiekendiefPerspectief de antwoorden op deze vragen in het FlevoPanel.

Op donderdag 12 maart staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, voor de doelgroepen Lelystedelingen, Almeerders, Drontenaren en Flevolanders. De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 11 juni, 10 september en 19 november 2020.

Voor vragen of interesse in de FlevoPanel Omnibus kun je contact opnemen met Neeske Abrahamse
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783