Groeifonds van 16 miljoen moet MKB impuls geven

26/02/2020

Een mooie ontwikkeling voor onze provincie en ondernemers. Het Rijk en de provincie richten samen een fonds van 16 miljoen euro op om ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf financieel te ondersteunen.

"De economie van Flevoland groeit bovengemiddeld", legt gedeputeerde Jan-Nico Appleman uit in het nieuwsbericht van Omroep Flevoland. "Veel ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf komen daardoor in een groeiversnelling en kunnen vaak niet voor extra financiering bij banken terecht. Daarom is dit groeifonds een hele welkome aanvulling om deze ondernemers leningen te geven. We gaan dan uit van leningen tussen de 300.000 en 1.500.000 euro."

Lees het volledige bericht op www.omroepflevoland.nl/nieuws/178585/gedeputeerde-appelman-groeifonds-van-16-miljoen-moet-mkb-impuls-geven