Nieuwe damestafel binnen BKL

26/02/2020

Zoals onlangs aangekondigd [zie nieuwsbericht] zal het vrouwennetwerk Woman 2 Woman (W2W) verder gaan onder de paraplu van Bedrijfskring Lelystad. De BKL is er voor alle Lelystadse ondernemers, maar in de praktijk zijn de meeste leden toch mannen. Met deze nieuwe damestafel hopen we dat ondernemers elkaar kunnen versterken waar nodig. BKL vindt het belangrijk dat kwaliteit en professionaliteit in een dergelijk netwerk voorop staat. En bovenal.. zijn wij benieuwd of en in welke vorm er behoefte is aan een dergelijk netwerk onder onze vrouwelijke leden. Daarom is er medio februari een vragenlijst verstuurd naar BKL-leden in bedrijven met minimaal 5 medewerkers, waar een vrouw aan het stuur staat. De eerste reacties zijn binnen en we houden de leden op de hoogte van het vervolg.