'Eten van de Lelystadse Boer' zoekt ambassadeurs

27/02/2020

Binnen onze gemeentegrenzen verbouwen de Lelystadse boeren heerlijk en eerlijk voedsel. Met 70 Lelystadse boeren voeden zij miljoenen mensen in Nederland en daarbuiten. Zij willen onze eigen stadsgenoten de kans geven direct bij deze boeren hun dagelijks voedsel te betrekken. Zo van het land op je bord. Een van de wensen is om eten van de Lelystadse Boer in Lelystadse bedrijfskantines te krijgen. Om dit initiatief succesvol uit te rollen, heeft 'Eten van de Lelystadse Boer' ambassadeurs nodig die financieel willen ondersteunen en mee willen denken om van dit lokale B2B voedsel concept een succes te maken.

Ambassadeur worden? 'Eten van de Lelystadse Boer' organiseert een informatiemiddag waarbij zij onder het genot van een drankje en lokale lekkernijen hun plannen presenteren.

Donderdag 12 maart van 16:30 tot 18:30 uur.
Locatie: Hoeve Vredeveld (Zeeasterweg 15)
Aanmelden via: s.hess@delelystadseboer.nl

Lees hier de uitnodiging met meer informatie