Sea Bottom 2020 voor bedrijven

28/02/2020

Het sfeervolle Sea Bottom-festival van Lelystad vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 mei in het Agora Theater. Het is weer een bijzonder mix van geboekte artiesten. Met echte toppers als Dennis van Aarssen (winnaar The Voice 2019), de geweldige soul-zangeres Michelle David & her Gospels Sessions en de Nederlandse soul sensatie Steffen Morrison. Ook is er dit jaar een Level42 Experience met L'dia on Bass en een George Benson-tribute. Verder zijn ook Birdie Seven, Jan Terlouw jr., Joris Linssen & Caramba, Derick en SoulNL, The Soul Keys, The preacher man, Mrs Hips, Jazzheads, DJ & Jan on Sax en het Winke Wagner Jazz Quartet aan de line up toegevoegd. Kortom, het beloofd een swingende en gezellige editie te worden! 

Partner of sponsor worden?
Voor het festival is de organisatie altijd op zoek naar partners en sponsors. Zonder hen zou Sea Bottom namelijk niet bestaan; het festival is geheel afhankelijk van sponsorgeld en de kaartverkoop. Voor ondernemers bieden zij verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten aan. Heb je interesse om partner te worden van het festival of wil je weten welke andere manieren er zijn om jouw bedrijf te koppelen aan Sea Bottom? Mail dan naar info@seabottom.nl of bel met Jaap 06 27 07 82 50.

Onvergetelijk personeelsuitje
Een andere optie is het vooraf aanschaffen van entreekaarten. Kom met het hele bedrijf naar het Seabottom-festival voor een uniek avondje uit. Ontvang vooraf entreebewijzen en consumptiebonnen op rekening. 

Doe-meer-met-je-kaartje
En als laatste biedt de organisatie ondernemers de mogelijkheid om een bepaalde aanbieding te koppelen aan de toegangskaart van het festival. Een win-win situatie voor zowel de bezoeker als de ondernemer. Bij het verlaten van het festival ontvangen bezoekers vouchers, die zij kunnen inwisselen voor een bepaald product of dienst. Zo breng je je onderneming makkelijk onder de aandacht voor een zeer grote doelgroep. Lijkt het je wel wat om hier aan deel te nemen? Laat het weten via info@seabottom.nl