Jarige Prins deelt kanjers uit aan medewerkers van Lelystadse Wooncentra

17/04/2020

Ter ere van hun 50-jarig bestaan heeft Brood- en Banketbakkerij Prins vandaag zorgmedewerkers van Lelystadse woonzorgcentra en verpleeghuizen verrast met heerlijk gebak. In Laarstaete, de Hoven, de Hanzeborg, de Uiterton en het Laarhof bracht de bezorger van Prins, samen met bakker Joost, taartjes rond.

50
Elke maand verrast Prins klanten die een link hebben met het getal 50. Klanten die zelf 50 jaar werden, 50 jaar klant zijn bij Prins of op huisnummer 50 wonen werden al verblijd met een heerlijke slagroomtaart. Door de Coronacrisis kunnen deze maand dit soort ludieke verrassingen geen doorgang vinden. Prins: “Daarom besloten wij om klanten die het nu extra zwaar hebben te verrassen. En dat zijn de woonzorgcomplexen en verpleegtehuizen. Daar werken mensen die zich elke dag zich inzetten voor onze oudere medemens. Zorgmedewerkers die in deze tijd echt in de frontlinie staan.” De bakker maakte hiervoor speciale Kanjer-Petit Fours en bezorgde per complex 50 gebakjes.

#komtvoordebakker
Ondanks de Coronacrisis, die de hele samenleving treft, houdt Prins de moed erin. Recent riep de bakker de hashtag ‘komt voor de bakker’ (#komtvoordebakker) in het leven. Prins: “We moeten het met elkaar rooien. Omzien naar de ander, zoals oudere mensen, naasten, maar ook de buurman of buurvrouw. Als we elkaar helpen en blijven genieten van de kleine dingen, komt het voor de bakker!”