Het Corona Overbruggingslening-vragenuurtje van Horizon Flevoland

29/04/2020

Op 7 april kondigde het Kabinet aan €100 miljoen uit te zullen trekken voor overbruggingskredieten voor startups, scale-ups en innovatieve mkb’ers. Startups en scale-ups ondervinden grote gevolgen van de coronacrisis: uit een inventarisatie van Techleap.nl blijkt dat 55% van de bedrijven de vraag ziet wegvallen door het wegvallen van bestaande klanten of het wegblijven van nieuwe klanten. 

Het ophalen van de benodigde, nieuwe financiering is voor deze groep onder de huidige omstandigheden een probleem. Dit omdat startups en scale-ups en andere non-bancair gefinancierde bedrijven geen of slechts beperkt gebruik kunnen maken van de eerder door het kabinet aangekondigde maatregelen die gericht zijn op met vreemd vermogen gefinancierde bedrijven.

Vanaf 29 april kunnen deze bedrijven een aanvraag doen voor een Corona-OverbruggingsLening (COL). 

Meer informatie op www.horizonflevoland.nl/criteria-corona-overbruggingslening-col-voor-startups-scale-ups-en-innovatieve-mkb-ers-bekend-aanvragen-mogelijk-vanaf-29-april

Het Corona Overbruggingslening-vragenuurtje van Horizon Flevoland
Om belangstellenden helemaal bij te praten over deze regeling organiseert Horizon  op 29 april het Corona-overbruggingslening-vragenuurtje. Middels een korte presentatie geeft Ger de Bruin van Horizon Flevoland je antwoord op al je vragen over de Corona Overbruggingslening (COL)! Meld je aan via onderstaande emailadres, zodat je er live bij bent!

Wanneer: Woensdag 29 april 10.30 uur -11.30 uur
Door: Ger de Bruin, teamleider capital Horizon Flevoland
Onderwerp: Wat houdt de Corona Overbruggingslening (COL) in, voor wie en wat zijn de criteria.
Aanmelden: Stuur een e-mail aan info@horizonflevoland.nl en ontvang vervolgens de zoom-link om woensdag 29 april deel te kunnen nemen.
Kosten: Gratis