Aanbod ondersteuning voor medewerkers door Maatschappelijk Dienstverlening Flevoland (MDF)

30/04/2020

Naast alle offers die we met elkaar brengen in deze corona-crisis brengt deze periode ook veel goeds. Denk alleen al aan al die individuen, verenigingen, organisaties en bedrijven die belangeloos hen die het nodig hebben bijstaan met ondersteuning, geld en goederen. Naar aanleiding van het recente aanbod van bedrijven om - via de Lelystadse Uitdaging - bureaus en kantooritems te schenken aan maatschappelijke organisaties wil Maatschappelijk Dienstverlening Flevoland (MDF www.mdflevoland.nl) graag een aanbod doen aan de werkgevers van Lelystad en omstreken.

Voor wie
Werkgevers met medewerkers die in dit corona-tijdperk:

  • Moeite hebben om thuis te werken met het gezin om hen heen
  • Problemen ondervinden met de thuis-isolatie en zich eenzaam voelen
  • Financiële problemen krijgen of bij wie deze toenemen
  • Problemen ervaren in hun relatie nu ze noodgedwongen zoveel tijd met elkaar doorbrengen
  • Vragen of problemen ervaren in de opvoeding van hun kinderen
  • Een dierbare hebben verloren en anders afscheid hebben moeten nemen dan gewenst
  • Vastlopen in hun werk of opleiding
  • Slechts met moeite alle ballen in de lucht kunnen houden

Dan kan de hulp- en dienstverlening van MDF uitkomst bieden. Hun maatschappelijk werkers, jeugdhulpverleners, ouderenadviseurs, schuldhulpverleners, bewindvoerders en sociaal raadslieden staan voor hen klaar.

Contact en kosten
MDF is tijdens werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op nummer (0320) 21 17 00. Medewerkers kunnen zich zelf aanmelden. Werkgevers kunnen ook bellen naar dit nummer voor informatie of vooroverleg.  Met uitzondering van beschermingsbewind is de hulp kosteloos.