Comakership Meetingpoint ONLINE 4 juni 2020 Business, Management en Technology

14/05/2020
Op donderdag 4 juni van 15.00u tot 17.00 uur organiseert Windesheim een online Comakership Meetingpoint om talentvolle en gemotiveerde studenten van Business, Management en Technology te ontmoeten, spreken en 'rekruteren'. Zij kunnen een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Denk aan zaken waar je tegenaan loopt of uitdagingen die je (nog) beter onderzocht wilt hebben. Als medewerkers te druk zijn of de expertise ontbreekt, dan bijten de studenten zich graag vast in een opdracht. 

Uitwisseling van kennis tussen onze studenten en uw organisatie staat centraal.  Met de studenten haalt u inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én u investeert in de medewerkers van de toekomst.

Voor deze online variant kun je een kort promotiefilmpje van jouw bedrijf, maximaal 2 minuten, toe sturen. Het is de bedoeling dat het filmpje een indruk geeft van het bedrijf en de mogelijkheden voor de studenten. Mocht je geen filmpje hebben dan ontvangen zij graag een korte pitch in tekstvorm van het bedrijf en de gewenste Comakership, zodat zij deze op de site kunnen plaatsen. Het filmpje kun je mailen naar evenementen-almere@windesheim.nl

In de aanmelding kun je ook aangeven in welke opleidingen je interesse hebt. Bekijk hier het overzicht van alle praktijkopdrachten die in september 2020 van start gaan.

Verdere opzet van deze online variant volgt nog.

De studenten van Business, Management en Technology, die vanaf september starten met hun Comakership, verwelkomen je graag. Windesheim nodigt je dan ook van harte uit om je organisatie te presenteren aan hun studenten.

Bekijk de uitnodiging