Benefietdiner van Resto VanHarte

04/06/2020

Rekening houdend met de nieuwe omstandigheden voor De Brass kan het Benefietdiner van Resto VanHarte worden gehouden op maandag 6 juli, aanvang 18.30 uur. De Brass kan circa 30-40 gasten veilig onderbrengen (rekening houdend met de 1,5 meter afstand en overige maatregelen). 

Er zijn al gasten die de kaarten voor het diner reeds hebben betaald. Mocht blijken dat er veel animo is en meer dan 35-40 personen willen deelnemen, dan komt er een tweede Benefietdiner op dinsdag 7 juli bij De Brass.

Nog niet opgegeven voor het Benefietdiner? Maar wil je er wel graag bij zijn? Natuurlijk ben je van harte welkom! Resto VanHarte verzorgen samen met het team van De Brass een complete avond vol gezelligheid, een verloting (1 gratis lot per persoon), live-muziek en een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor € 75,-- per persoon. Dit bedrag komt (grotendeels) ten goede aan Resto VanHarte Lelystad. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni 2020 via m.geerlings@restovanharte.nl

Meer informatie over Resto VanHarte lees je op www.restovanharte.nl